BejelentésSALGÓTARJÁNI MOTOROSOK BARÁTI TÁRSASÁGA
"Élvezd a motorozást, de soha ne feledd, hogy mindíg hazavárnak."

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
ÜDVÖZÖLLEK A SMBT HONLAPJÁN !

MOTOROZZUNK EGYÜTT !

A motorozást szeretők klubja. Egy laza baráti társaság, ahová várjuk a kezdők és a hölgyek (motoros csajok) jelentkezését is, akik a kényelmes 80-90 km/órás, biztonságos túrázást, kirándulást kedvelik.

CÉLUNK a motorozás népszerűsítése, a motorosok barátságának elmélyítése, az együtt motorozás különleges, semmi máshoz nem hasonlítható érzésének megteremtése.

Tervezett programjaink által megismerheted Magyarország kulturális és természeti értékeit is. Terveink között szerepelnek várak, tájak, múzeumok, egyéb rendezvények látogatása, motoros találkozókon való részvétel, szabadidős programok (strandolás,sütés-főzés,) szervezése, igény szerint a családdal együtt is.  (A család nem motoros tagjai gépkocsival jöhetnek velünk.)

Várjuk a hasonló érdeklődésű motoros társaságok jelentkezését is a közös programokon való részvételre.


CSATLAKOZZATOK HOZZÁNK ! JELENTKEZÉSETEKET VÁRJUK a facebook-on Levelezési cím: smbt.st@gmail.comKépgaléria
Hírek
FONTOS INFORMÁCIÓ BALESET ESETÉRE !!!

Fontos információ, a Vöröskereszt és más mentő/segítő szervezetek tapasztalatai szerint: a közlekedési és egyéb baleseteknél a legtöbb sérültnek van mobiltelefonja. Olyan sérülteknél, akikkel nem lehet kommunikálni, a segítségükre sietők nem tudják , hogy a telefon hosszú címlistájából kit értesítsenek. Mentőápolók és mentőorvosok azt javasolták, hogy a szükség esetén értesítendő személy adatait mindenki ugyanazon megjelölés alatt adja meg. A nemzetközileg elismert megjelölés: I.C.E. (= In Case of Emergency = ("vész esetén") Ez alatt a név alatt annak a személynek a telefonszámát kell megadni, akit vészhelyzetben / szükség esetén a rendőrségnek, mentőknek, tűzoltóknak fel kell hívni. Ha több ilyen személyt szeretne megadni, a következőképp lehetséges: ICE1, ICE2, ICE3 stb. Könnyű megcsinálni, nem kerül semmibe és vész esetén nagy segítség lehet! EZT AZ INFÓT KÜLD el minél több barátodnak, ismerősödnek, hogy minél szélesebb körben elterjedhessen ez a hír! Tégy Te is az alábbiak szerint és küld tovább a javaslatot.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!